Maiyahan

Bar mangkat maiyahan. Karo arep marani angkringan langganan. Asale teh dekokane enak. Karo ceker tepunge barang sih.

Gandheng samar meh mulih dhewe nek dalane sepi dadi mampir Agraris wae. Nunut sakleran karo ngenteni padhang.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.